PROGRAMMA

Seizoen 2021-2022

De versoepelingen aangekondigd op dinsdag 15 februari bieden gelukkig ruimte om toch nog verschillende activiteiten en uitjes te organiseren. Samen met de andere verenigingen die de Vlorpse vastelaovend mogelijk maken, hebben we het volgende programma voor jullie in petto:

Op zaterdag 19 februari organiseren we wederom de Online Bingo! Koop nog snel bingokaarten (klik hier voor meer informatie) en maak kans op te gekke prijzen, waaronder een hoofdprijs een reischeque van Tom's Travel t.w.v. € 500,-!

Op zaterdag 26 februari: Carnavalsmis, cafébezoek & After Corona party. Overdag zullen we zoals gebruikelijk ook dit jaar weer een attentie brengen bij de ouderen en zieken van Vlodrop. Dan begint om 17:30 uur in de kerk de carnavalsmis en vervolgens bezoeken we café-restaurant 'De Roerhal', café-zaal Roerzicht en eetcafé Bremmers.

Op zondag 27 februari organiseert stichting Boerebroelig "The Reunion". Dit start om 13:11 uur bij café Bremmers en wordt opgeluisterd door een DJ en artiesten.

Maandag 28 februari: Sjräöme en Bäömetoch, Vlorper Kids Bal & uitroepen keffeeprinses! Om 13:11 uur starten we op het Eerensplein met een stoet door het dorp waar iedereen bij mag aansluiten, zolang je maar iets bij je hebt dat geluid of lawaai maakt. Nadat we het dorp wakker hebben geschud, gaan we naar café-zaal Roerzicht voor het 'Kids Bal' waar ook de allerkleinsten en jeugd onder ons laten zien hoe je carnaval viert. In de avond wordt bij café Bremmers de caféprinses uitgeroepen.

Dinsdag 1 maart: afsluiting carnavalsseizoen '21/'22. Om 20:11 uur sluiten we bij het monument op de Markt het seizoen officieel af en zullen daarna bij café Bremmers de jubilarissen van C.V. De Beerbök nog in het zonnetje zetten.

Woensdag 2 maart: Askruisjt halen, hirring sjille. In de kerk halen we het askruisje en daarna kan er in de cafés nog een haring en een natje worden genuttigd.

Alvast een veilige, gezonde en vooral toch feestelijke vastelaovend same!