LEDENINFORMATIE

Veelgestelde vragen

Hieronder hebben we de meest gestelde vragen op een rijtje gezet.
Mocht je nog vragen of suggesties hebben, neem dan gerust contact op.

Waarom lid worden van onze vereniging?
Als lid van de vereniging bent u verzekerd van een gratis entreebewijs voor de Bonte Avond. Ook heeft u het recht om 3 extra entreebewijzen bij te kopen en steekt u onze vereniging door middel van uw contributie financieel een hart onder de riem!
Lid worden van onze vereniging?
Iedereen kan in principe lid worden van onze vereniging. De contributie op jaarbasis bedraagt € 17,50 per persoon (inclusief 1 gratis entreebewijs voor de Bonte Avond!) Elk tweede of volgende lid uit hetzelfde huishouden betaalt slechts € 12,50 contributie per jaar.
Hoe word ik lid?
Heel gemakkelijk: neem contact met ons op via de contactpagina.
Betaling contributie
Vriendelijk verzoek om de contributie tijdig te betalen. Bij niet tijdige betaling van uw contributie zult u geen uitnodiging ontvangen voor het afhalen van uw gratis entreebewijs voor de Bonte Avond en loopt u ook de mogelijkheid tot het bijkopen van 3 extra entreebewijzen mis!
Automatisch incasseren van de contributie
Uiteraard kunt u voor de betaling van uw contributie kiezen voor automatische incasso. Dit heeft als voordelen dat: uw contributie jaarlijks rond 11 november automatisch afgeschreven wordt van uw rekening; u nooit vergeet tijdig uw contributie te betalen; u geen risico loopt uw gratis entreebewijs te missen! Indien u gebruik wilt maken van automatische incasso, stuur dan een e-mail met uw bankrekeningnummer, tenaamstelling rekening en plaats van de bank en wij zullen ervoor zorgen dat uw contributie jaarlijks geïncasseerd wordt. Mocht u ervoor kiezen uw automatische incasso stop te zetten, stuur dan een e-mail met de hierboven vermelde gegevens en zet erbij dat de incasso stopgezet moet worden. Er zullen dan geen automatische afschrijvingen meer plaatsvinden.